Rectificatie Popsport

09-04-2013 00:05

Bij het vorige nieuwsitem is er per ongeluk niet geheel juiste informatie over Popsport geplaats. Hieronder kun je lezen hoe en wat precies popsport is.  Onze excuses voor het ongemak.

De redactie.

 

PopSport is het Nederlandse coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten & bands, die verder willen komen met hun eigen muziek. Upgrade Your Music is niet voor niets het motto! Naast muziek inhoudelijke coaching en begeleiding leren we je ook, hoe de muziekbusiness in elkaar zit en hoe jij je als artiest, muzikant of band hierin kunt bewegen.

PopSport gaat natuurlijk over popmuziek, maar dit hanteren we zo breed mogelijk. Het draait namelijk vooral om jou, jouw muziek of jullie band! Dat is altijd het uitgangspunt van PopSport! Het programma is er dus voor alle (pop)genres en voor alle vormen waarin je die muziek maakt: als band, als singer-songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook.

PopSport speelt zich in eerste instantie af in jouw directe omgeving en wordt uitgevoerd door de verschillende regionale PopSport partners. Dit zijn professionals, die precies de weg weten en over de juiste contacten beschikken. Zij plannen de (gezamenlijke) workshopdagen, de individuele coaching en de optredens. Het fijne van deelname aan PopSport is dat je dicht bij huis je programma volgt, maar tegelijkertijd vanaf de start ook deel uitmaakt van een landelijk programma; het Popsport NetWork. Waardoor automatisch je muziekwereld groter wordt!

Wil je dus méér met je muziek? En ben jij of je mede bandleden ergens tussen 12 en 20 jaar? Meld je dan aan voor PopSport via de menuknop Inschrijven en we nemen contact met je op!

 

Bron: www.popsport.nl


Contact

Jochen Reinders

Grunnevig 4
6286CK Nijswiller (NL)

+31 622901564