Concertpics.eu aanwezig bij diverse concerten

26-02-2013 15:57

De komende weken zal www.concertpics.eu aanwezig zijn bij diverse concerten in de Limburgse podia. Aanstaande vrijdag zijn we aanwezig in de Nieuwe Nor te Heerlen voor het concert van Sven Hammond Soul.  een geweldig collectief van muziekanten die een traktatie  zijn voor Hammond-fanaten, soulkikkers en muziekliefhebbers. Via rythm & blues, soul & jazz brengt aanjager en oprichter Sven Figee je naar muzikale glitter en glamour die je ziel raakt.

Op 9 maart zijn we bij Nederlands trots Ilse de lange in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen in de geweldige Rabozaal. Dit concert is uitverkocht.

Op 29 maart aanstaande zijn wij aanwezig bij de Koning van de synthesizermuziek Alan Parsons met zijn Alan Parsons Live Project. Wie Alan parsons kent (en wie kent hem of zijn hits niet) weet, dat deze grootmeester na alle optredens ter wereld, geen enkele verslapping kent tijdens zijn optredens. Limburg mag weer genieten van klassiekers als  "Eye in the sky", "Don't answer me", "Lucifer" en natuurlijk het onvergetelijke "Old and Wise". Heeft u nog geen kaarten gekocht wees er dan snel bij voor een onvergetelijke avond.


Contact

Jochen Reinders

Grunnevig 4
6286CK Nijswiller (NL)

+31 622901564